Cos cumparaturi
Cosul tau este gol!
Oferte speciale
NewsLetter
Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe email toate ofertele noastre!
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Stiri/Noutati

16.03.2012 - Vouchere cadou

Vizitatori
02214709

Garantie si returnare

Produse originale

Produsele pe care le puteti cumpara sunt achizitionate numai de la producatori/furnizori autorizati. Acest lucru face imposibila livrarea de bunuri de o calitate indoielnica sau produse ce nu sunt originale. Produsele ce se regasesc in magazinul nostru sunt achizitionate de la aceiasi frunizori care intretin stocurile magazinelor traditionale, ca cele din mall-uri sau centre comerciale.

Avem confirmarea ca unui client ii este necesara o singura comanda pentru a se convinge de calitatea produselor, pentru a cumpara intotdeauna de la DressCool.ro, numai produse originale.

Scopul nostru este de a "vinde" un produs original sub forma unui pachet de servicii, astfel incat experienta clientilor DressCool.ro sa ii motiveze si sa ii conditioneze sa revina cu placere in magazinul nostru.

Conditii de returnare

La solicitarea clientilor, DressCool.ro se obliga sa accepte returul, in termen de 10  zile de la data expedierii produselor comandate.

Solicitam trimiterea unei instiintari scrise in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si motivul pentru care intentionati sa returnati produsul. Totodata, este necesar sa mentionati daca doriti sa inlocuiti produsul returnat cu un alt produs sau doriti returnarea contravalorii lui.

Atentie! Acceptam returul produselor numai in cazul in care DressCool.ro expediaza un produs ce nu corespunde cu produsul dorit de catre dvs., un model gresit, o alta culoare sau unde este cazul o alta marime decat cea comandata de catre dvs. In acest caz taxele de transport pentru retur sunt suportate de catre noi. Cu toate acestea, in cazul in care produsul expediat de catre noi este corect si conform comenzii clientului, dar clientul totusi doreste sa faca returul, indiferent de motivele sustinute, DressCool.ro, in situatia data, va trebui sa trimita produsul retur catre furnizor, iar taxele vor fi suportate de catre client, acestea fiind de aproximativ 60 lei.

Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim 30 de zile de la data la care produsul a fost returnat.

Returnarea se va accepta numai daca produsele se afla in ambalajul original, nu au fost folosite sau deteriorate.

Realizare magazin online | Realizare site web
Realizare magazin online | Realizare site web
DressCool.ro © 2018
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web
miere de albine videochat constanta traduceri autorizate Iasi
spalatorie haine Bucuresti